En aquest blog es mostren algunes de les activitats que es realitzen en el Grup de Treball en Educació Musical. En les seves sessions el grup explora i reflexiona al voltat de diferents pràctiques didàctiques. Tot això es fa a través de l'intercanvi de propostes i materials aportats pels seus integrants, horitzontalment (tothom és mestre i alumne a l'hora). Una proposta de formació continuada molt enriquidora i gratuïta

D'aquest grup n'han sorgit d'altres projectes: cursos de formació amb personalitats destacades en el camp de la pedagogia musical com Doug Goodkin i Wolfgang Hartmann, unes Jornades d'Autoformació o un grup estable de Percussió Corporal. El Grup de Treball en Educació Musical es reuneix habitualment a l'EMM Miquel Blanch (Castellbisbal).

diumenge, 26 de maig del 2013

V Jornades d'Autoformació en Pedagogia Musical

Les Jornades d'Autoformació arriben a la V edició!!!!

Encara no hi has participat mai?!? A què esperes?!?

Seran el 8 i 9 de juny a l'EMM Miquel Blanch de Castellbisbal.

Et pots apuntar omplint el formulari d'inscripció 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tens ganes d'experimentar i compartir maneres diferents d'ensenyar i descobrir la música?



Si és així, les Jornades d’Autoformació són el teu curs! 
 
Com funcionen?



Les sessions són impartides de manera altruista per part de tots els participants: formadors  i formadores que pretenen mostrar i compartir les seves idees i propostes metodològiques als companys. 



“Tots som alumnes, tots som professors, tots som iguals”. Aquest és el concepte bàsic de les jornades d’autoformació les quals arriben a la seva tercera edició amb molta energia i carregades de noves propostes i nous docents.



Durant les jornades cada participant haurà de presentar una sessió que no superi els 30 minuts.



Com ens alimentem?



A part dels materials de collita pròpia també tindrem l'oportunitat de compartir les millors receptes de cada casa. Un gran dinar de germanor i un cafè-tertúlia ens acompanyaran per establirconverses i debats interessantíssims. Ens lleparem els dits!



Com pensem?



Donar i rebre, escoltar i ser escoltat, generositat i altruisme són els valors que mouen aquest projecte pedagògic innovador. No us perdeu l'oportunitat de participar-hi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada