En aquest blog es mostren algunes de les activitats que es realitzen en el Grup de Treball en Educació Musical. En les seves sessions el grup explora i reflexiona al voltat de diferents pràctiques didàctiques. Tot això es fa a través de l'intercanvi de propostes i materials aportats pels seus integrants, horitzontalment (tothom és mestre i alumne a l'hora). Una proposta de formació continuada molt enriquidora i gratuïta

D'aquest grup n'han sorgit d'altres projectes: cursos de formació amb personalitats destacades en el camp de la pedagogia musical com Doug Goodkin i Wolfgang Hartmann, unes Jornades d'Autoformació o un grup estable de Percussió Corporal. El Grup de Treball en Educació Musical es reuneix habitualment a l'EMM Miquel Blanch (Castellbisbal).

dilluns, 27 de febrer de 2012

Curs 2011- 2012

Un any més, i ja en van tres, el grup de treball continua en marxa. Les nostres sessions mensuals es van reprendre amb el nou curs i amb molta empenta; cares noves, nous projectes i l’esperit i les ganes de sempre.

Aquest any hem passat a anomenar-nos “Grup de Treball en Educació Musical”, el canvi no és res més que un reflex del nostre interès per mostrar-nos oberts a qualsevol procés d’aprenentatge  musical, sense vincular-nos exclusivament a l'Orff Schulwerk (si voleu donar un cop d'ull al treball fet fins ara l'enllaç d' Orff Catalunya encara està actiu).


Les Jornades d’Autoformació realitzades el juliol de l’any passat van ser tot un èxit, el proper més de març iniciarem les Segones Jornades d’Autoformació i estem organitzant un curs d'estiu amb Andrea Sangiorgi. També, des del Grup de Treball, ha sorgit un nou projecte de Percussió Corporal que es troba regularment des del mes de gener i que es planteja crear un espectacle.


Com es pot comprovar, aquest espai creat per compartir experiències, intercanviar coneixements i reflexionar sobre el món de l’Educació Musical creix i es consolida dia a dia. 
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada